• Rabat på 10% pr. billet gives til modtagere af mit nyhedsbrev på de to første billetter til en af de åbne byvandringer
  • Gælder KUN for normalprisen minus entreer.
  • Gælder ikke gavekort

Folk siger og skriver

Om Istedgadebogen


En læser skriver:

Jeg har haft en fantastisk weekend med min nye bog, der er så mange aha oplevelser i den. Har måtte sige til mig selv, nu bliver du nød til lige at slippe den lidt, for du skal også lavet alt det andet der skal nåes, inden weekenden går på hæld,og hverdagen kalder igen. Det er et fantastisk værk du har fået skrevet, at samle alle de historier alle mulige steder fra. Alle de spørgsmål jeg stillede som lille, har jeg først fået svar på nu. Når man sad og gyngede højt op mod ende muren på skydebanens murer, og tænkte det har nok været en gammel ridderborg engang, og at Irma har været en biograf for længe siden, det troede jeg ikke helt på da jeg var lille, men har fundet ud af det var rigtigt nok. Og selv om skydebanen ikke var en ridderborg, så har den alligevel en skøn historie at fortælle. Det er en rigtig god bog, jeg er så glad for den. Stort tak til dig, Hanne.
Mange venlige hilsner fra Tinna Fredslund

 


En læser skriver:

Kære Hanne.

Jeg købte en bog - af nostalgiske årsager. En bog om min barndomsgade - Istedgade. Troede jeg.

Jeg læste om fattigdom, om pesthuse og om, hvordan psykisk syge mennesker blev behandlet dengang i fortiden. Om en rotteplage der var så stor, at børn fik penge for at slå dem ihjel. Om dengang, mange år senere Nelson Mandela kom forbi.

 

Mens jeg læste, løftede bogen sig. Jeg opdagede, at bogen ikke længere handlede om Istedgade. Den handlede også om København. Den handlede pludselig også om Danmark. Om holdninger og udviklinger. Om dig og mig, os alle sammen. Det er en stor, tung og vægtig bog, der er god at få forstand af .Jeg er glad for at jeg købte den.

- Laila Hansen


En læser skriver:

Det med stor glæde og interesse jeg har læst din bog om Istedgade. Den aktualiserede en masse erindringer om min barndom på Vesterbro, og den gav en masse viden, der satte dem i perspektiv. Det er virkelig en guldgrube af oplysninger.

 

Jeg husker krigstiden som en meget kold og mørk tid med en masse angst og usikkerhed om hvad der ville ske i morgen og om der ville komme mad på bordet i morgen. Mange mennesker var jo langtidsarbejdsløse og havde meget svært ved at skaffe det fornødne inklusive de 25 øre der jævnlig skulle i gasuret.

- Henning W. Nielsen

Om byvandringer


Hej Hanne

Det har været meget spændende de

byvandringer jeg hidtil har været på, så jeg har også har meldt mig til dem i juni måned.

Kærlig hilsen

Gitte Andersen 

 

 

Hej Hanne

Tak for en fabelagtig byvandring her i dag !

vh.
Sysse Engberg

 

 

Hej!
Tak for en meget interessant og god formiddag i går med dig som fremragende fortæller.

Venlig hilsen
Svend H. Hove

 

 

Brev fra en deltager til Folkeuniversitetet:

”Vi har haft to super gode oplevelser med Folkeuniversitetet. I foråret var vi på rundtur i det gamle København med Hanne Fabricius. Det var fra 10-12 hver dag en uge. Meget god måde at gøre det på.

Hanne er bare super!!