Mine Bøger 

Læs mere: www.forlagettyra.dk


ALLE bøger kan købes i boghandlen, i internetboghandlen og som e-bøger.


De kan lånes på bibliotekerne også som e-bøger.

Børnebøgerne kan høres som lydbøger på Mofibo/Storytel indlæst af Torben Sekow.Gader og mennesker


I januar 2006 fik jeg kontakt med to dygtige redaktører på Aschehougs Forlag, Per Kølle og Stig Nielsen, og her blev mine to næste bøger om København født i 2006 og 2007:


Gader og mennesker i middelalderens og renæssancens København bind 1 og bind 2.

 

Bøgerne blev hurtigt udsolgt fra forlaget, så i december 2017 genudgav jeg bind 1 i en opdateret udgave med de seneste Metroudgravninger på mit eget forlag Tyra. Bogen kan derfor købes igen både i boghandlen og i netboghandlerne.

         

Jeg har desværre ikke haft råd til at genudgive bind 2, men begge bøger kan købes som e-pub-bøger blandt gennem Saxo.


Istedgade. Porten til Vesterbro.


I 2013 udkom min bog om Istedgades og Vesterbros historie på Sohns Forlag: Istedgade. Porten til Vesterbro.


Bogen fik mange fine og flotte omtaler og anmeldelser, hvilket betød, at bogen allerede i maj 2014 var udsolgt fra forlaget.


I november 2014 valgte jeg derfor at genoptrykke bogen på mit nystiftede forlag TYRA. Og bogen kan nu købes i boghandlerne og på nettet samt som e-bog.Børnebøger


I juni 2009 udkom min skolebog København - Byen bag voldene. Historien gennem 1000 år i serien: 

"Ind i historien."

Bogen er fuld af Johannes Bojesens vidunderlige tegninger, og den kan bruges af enhver stor som lille med interesse i Københavns historie.

Målgruppen er 6.-7. klasse. 


Bogen er udsolgt fra forlaget, men jeg er i gang med en større omskrivning af bogen.

Med nyt layout, udvidede tekster m.m. forventes bogen at udkomme i 2021

Tidsdetektiverne


I september 2010 udkom min første fiktionsbørnebog Øgledronningens forbandelse fra Forlaget Torgard.


Den er en vild fantasyhistorie om nogle børn, der dratter ned i biskop Absalons København i 1170, hvor de møder alverdens mærkelige væsener plus datidens københavnere.

 

Det tog en del år at finde frem til et forlag, som turde publicere Øgledronningens forbandelse. Men jeg var godt klar over, at min fantasihjerne, som er fuld af feer, alfer trolde, nisser, spøgelser, drager og andre godtfolk, nok ikke lige ramte ned midt i den almindelige danske forlagsbranche.
Min intuition sagde mig, at jeg sikkert skulle nordpå for at finde nogen, som kunne forstå mine historier ..... altså ud over børnene..... og som turde give sig i kast med dem.


Heldigvis mødte jeg en viis færøsk alfepige, som henviste mig til hendes lige så viise færøske fætter, som hedder Hugin Eide. Hugin forstod historien og sagde ja til at publicere den som bind 1 i en kommende historisk fantasyserie under titlen: Tidsdetektiverne.

Bind 2 hedder Soltemplets hemmelighed, og her havner børnene i kelternes verden ca. 250 f.Kr., hvor de møder druider og troldmænd ved de store rækker af bautasten i Carnac i Bretagne (Frankrig) og især på Stonehenge, som er Soltemplet (England).

Soltemplets hemmelighed udkom i december 2018 på mit eget forlag Tyra.


Tegninger af Johannes Bojesen.

Kontakt:

Hanne Fabricius


hanne@tyra.dk Følg TYRA

Copyright © All Rights Reserved